Izvor: Danas, 16.Maj.2024, 13:54

Savo Manojlović: Najverovatnije idemo u blokadu izbora 2. juna

Kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović objavio je da će najverovatnije 2. juna ići u blokadu izbora.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savo Manojlović: Najverovatnije idemo na blokadu izbora 2. juna

Izvor: Radio 021, 16.Maj.2024

Predsednik pokreta "Kreni-promeni" i kandidat za gradonačelnika Beograda Savo Manojlović izjavio je danas da će taj pokret 2. juna najverovatnije organizovati blokadu izbora.

Nastavak na Radio 021...

Manojlović: Kreni-promeni izlazi na beogradske izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2024

Kandidat za gradonačelnika i nosilac liste "Kreni-promeni" na beogradskim izborima Savo Manojlović izjavio je danas da će taj pokret izaći na beogradske izbore, jer su prihvaćene opozicione liste...Na konferenciji za medije, Manojlović je rekao da 20 minuta pre početka te konferencije nisu znali...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.