SKANDAL Kirjios rekao Vavinki usred meča: Devojku ti j*** Kokinakis! /VIDEO/

Izvor: Blic, 13.Avg.2015, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL Kirjios rekao Vavinki usred meča: Devojku ti j*** Kokinakis! /VIDEO/

Dvadesetogodišnji australijski teniser grčkog porekal Nik Kirjios poneo se izuzetno neprofesionalno u meču sa Stenom Vavrinkom u Montrealu, uvredivši švajcarskog tenisera koji je, na kraju, predao ovaj susret zbog bola u leđima i to u situaciji kada je gubio sa 7:6(8), 3:6, 0:4.

Kirjios je, posle jednog okončanog poena u prvom gemu druge deonice, maltene ničim izazvan rekao "Devojku ti je*** Kokinakis, izvini što ja moram to da ti kažem, druže", što su zabeležili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << TV-mikrofoni postavljeni pokraj terena.

Ove reči, u kojima je spomenut i Tanasi Kokinakis, takođe mlada nada australijskog tenisa, najverovatnije je izgovorena usled brojnih medijskih natpisa da se Vavrinka, posle razvoda od supruge Ilham, zabavlja sa 19-godišnjom hrvatskom teniserkom Donom Vekić.

"Jednostavno, u žaru borbe sam to rekao. Ne znam što, samo sam to izgovorio..." pokušao je nevešto da se opravda Kirjios pred novinirima, nakon završetka susreta.

Takvo ponašanje na terenu naišlo je na osudu brojnih medija, bivših tenisera, ali i samog Vavrinke koji je na Tviteru poručio sledeće:

What was said I wouldn't say to my worst enemy. To stop so low is not only unacceptable but also beyond belief.

"Tako sam razočaran kada vidim da kolega, sportista, ima toliko nepoštovanja i to na način na koji nikada nisam mogao ni da zamislim. To što je rečeno - ja ne bih rekao ni mom najgorem neprijatelju. Spustiti se toliko nisko jer ne samo neprihvatljivo, nego i potpuno neshvatljivo. Ne postoji nikakav razlog za takvo ponašanje na terenu i van njega i nadam se da će čelni ljudi ovog sporta reagovati i zaštiti integritet tenisa koji smo teškom mukom izgrađivali", poručio je švajcarski teniser.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SKANDAL Kirjos rekao Vavrinki usred meča: Devojku ti j*** Kokinakis! /VIDEO/

Izvor: Blic, 13.Avg.2015

Dvadesetogodišnji australijski teniser grčkog porekal Nik Kirjos poneo se izuzetno neprofesionalno u meču sa Stenom Vavrinkom u Montrealu, uvredivši švajcarskog tenisera koji je, na kraju, predao ovaj susret zbog bola u leđima i to u situaciji kada je gubio sa 7:6(8), 3:6, 0:4...Kirjos je, posle...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.