DOKTOR DINAMA SPASIO MIKIJA: Samo sam mu gledao ZENICE, Sulejmani nije znao gde se nalazi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2018, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOKTOR DINAMA SPASIO MIKIJA: Samo sam mu gledao ZENICE, Sulejmani nije znao gde se nalazi (VIDEO)

Plasman Jang Bojsa u senci povrede srpskog asa.

Pobeda Jang Bojsa u dvomeču nad Dinamom iz Zagreba i plasman u Ligu šampiona ostala je u senci povrede Miralema Sulejmanija. On je posle udrca laktom u lice, završiona travi bez svesti, a za trenutak svi su se s pravom zabrinuli.

SKANDAL! Hrvat MUČKI šutno Danka Lazovića u GRUDI posle meča u Atini (VIDEO)

KRAJ SAGE! Sergej napušta Lacio, od četvrtka u NOVOM klubu (FOTO)

Na svu sreću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvi je reagovao doktor Dinama iz Zagreba koji je otkrio medijima kako je sve izgledalo.

Ouch! 🤕🚑

Young Boys winger Miralem Sulejmani was knocked unconcious as his side secured their passage to the Champions League group stages... pic.twitter.com/9ltICQLAES

— Goal (@goal) August 28, 2018

– Nisam imao nameru da sačekam dozvolu sudije da uđem na teren i pomognem. Video sam da mu nije dobro. Sve vreme sam mu posmatrao zenice. U jednom momentu je bio bez svesti. Posle nije znao gde se nalazi – rekao je doktor.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.