Sulejmani nokautiran na Maksimiru

Izvor: N1 televizija, 29.Avg.2018, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sulejmani "nokautiran" na Maksimiru

Jang Bojs je pobedom na Maksmimiru eliminisao zagrebački Dinamo iz borbe za Ligu šampiona i poslao ga u Ligu Evrope, a meč je obeležila i povreda Miralema Sulejmanija.

Miralem Sulejmani nezgodno je u jednom kontaktu sa Petro Stojadinovićem pao i u padu udario glavom u Stojanovićevu nogu nakon čega je ostao da leži na terenu bez svesti.

Stojanović je prvi koji je reagovao i pružio prvu pomoć Sulejmaniju pre nego što je na teren ušla lekarska ekipa. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Ouch!

Young Boys winger Miralem Sulejmani was knocked unconcious as his side secured their passage to the Champions League group stages... pic.twitter.com/9ltICQLAES

Sulejmani je sa stadiona izveden na nosilima nakon čega je prebačen u bolnicu.

Iz Jang Bojsa se još uvek nisu oglasili sa detaljima povrede, ali je nakon meča trener švajcarskog tima potvrdio da je Sulejmani u bolnici i da je zadobio potres mozga.

Pre nego što su iz njegovog tima reagovali, utrčao je i lekar Dinama koji je za hrvatske medije rekao da mu se čini da je Sulejmani bio bez svesti oko minut. On je takođe potvrdio da je Sulejmani bio i na skeneru kako bi bilo utvrđeno da nema krvarenja u mozgu, ali da sem potresa mozga nema većih posledica.

Sulejmani je ka bolnici ispraćen aplauzom navijača Dinama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

SRBIN NOKAUTIRAN NA MAKSIMIRU! Drama u Zagrebu! Sulejmani od stravičnog udarca IZGUBIO SVEST! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 29.Avg.2018

Revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu šampiona između Dinamo Zagreba i Jang Bojsa obeležila je i povreda srpskog fudbalera Miralema Sulejmanija.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.