DANAS ILI SUTRA - I SVE GOTOVO: Zvezda POVEĆALA ponudu za Makedu, nije više 500.000 evra! Evo ŠTA se dešava

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 11:07

DANAS ILI SUTRA - I SVE GOTOVO: Zvezda POVEĆALA ponudu za Makedu, nije više 500.000 evra! Evo ŠTA se dešava

"Napad" na Italijana...

Fudbalski klub Crvena zvezda uspešno je otvorio novu sezonu u Superligi Srbije gde je posle dva kola na vrhu tabele sa šest maksimalnih bodova i gol razlikom 6:0. Ipak, navijači željno iščekuju da se tim kopletira i da na Marakanu stigne napadač kako bi se kompletirala ofanzivna linija.

Danima unazad se spekuliše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su u konkurenciji Italijan Federiko Makeda i Brazilac Anderson Silva, kao i da su crveno-beli krenuli u ofanzivu na igrača Panatinaikosa koji je nekada igrao i za Mančester junajted.

Posle Novog Pazara i niškog Radničkog na Marakani, Zvezda danas (18.30) igra s Mačvom u Šapcu i opet je veliki favorit. Sve sem dvojke, na koju je kvota 1,20, bilo bi iznenađenje. A pobeda Zvezde bez primljenog gola (Sigurna pobeda) nosi kvotu 1,82. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mačva – Zvezda.

Međutim, ne ide sve glatko.

Federiko Makeda i Crvena zvezda su postigli dogovor oko uslova trogodišnjeg ugovora, ali posao još uvek koči Panatinaikos, piše "Maxbet sport".

Prva ponuda crveno-belih od 500.000 evra, plus procenat od dalje prodaje je odbijena glatko sa jasnim uslovima da napadač košta tačno milion evra.

Ovaj odgovor nije iznenadio rukovodstvo šampiona Srbije, koje je sada pojačalo obeštećenje na 700.000 evra i procente od dalje prodaje.

Evidentno je da obe strane guraju da se posao završi i Italijan se preseli u Ljutice Bogdana, ali se još čekaju "zeleni" koji bi danas ili sutra trebalo da prelome i da se stavi tačku na ovaj transfer.

Zvezda nema mnogo vremena, pošto hoće da uklope u tim golgetera za start u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Federiko Makeda je imao unosniju ponudu iz Emirata, raspitivali su se Kinezi, ali kod njih je pod upitnikom prelazni rok u septembru. Napadač je odlučan da ostane u Evropi, a "džoker" za dolazak je svakako i trener Dejan Stanković. Rešenje je izgleda blizu, samo je potrebno još strpljenja do poslednjeg koraka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PAO našao zamenu za Makedu

Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2020

U pitanju je Džeronimo Ronan, Brazilac visok 195 centimetara..Federiko Makeda je pristao na platu od 500.000 evra iz bonus od 250.000, Panatinaikos se sada čeka. Da li će Zeleni pristati na ponudu Crvene zvezde tešku 400.000 evra plus 15 odsto od naredne prodaje? Ako ćemo suditi po natpisima u grčkoj...

Nastavak na MozzartSport.com...

HRVAT NUDI 2.000.000 EVRA ZA MILOŠA VULIĆA: Crvena zvezda na slatkim mukama, Deki Stanković odbija transfer!

Izvor: Kurir, 10.Avg.2020, 11:03

Crveno-beli svesni da imaju sjajnu ponudu, ali i vrhunskog igrača koji bi mogao da dostigne još veću cenu na evropskom tržištu

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.