Makeda
Makeda

PAO našao zamenu za Makedu

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.08.20. | 16:49

U pitanju je Džeronimo Ronan, Brazilac visok 195 centimetara

Federiko Makeda je pristao na platu od 500.000 evra iz bonus od 250.000, Panatinaikos se sada čeka. Da li će Zeleni pristati na ponudu Crvene zvezde tešku 400.000 evra plus 15 odsto od naredne prodaje? Ako ćemo suditi po natpisima u grčkoj štampi, deluje da PAO razmišlja u tom smeru.

Naime, PAO je već locirao moguću zamenu za Makedu. U pitanju jer Džeronimo Ronan koji je pod mikroskopom Zelenih iz Atine i kandidat je da zameni Makedu.

Izabrane vesti

Radi se o prilično visokom napadaču koji ima 195 centimetara i traži klub jer mu je ugovor sa Rio Aveom istekao. Tokom prošle sezone je igrao 24 meča i dao je šest golova u portugalskoj ligi.

Kraj protekle sezone proveo je u Tondeli gde je bio na pozajmici. Interesantan je igrač, veom visok, ima 25 godina, pa PAO očigledno razmišlja da se opkladi na njega ukoliko Makeda ode ovog leta.

Posle dobre sezone u Panatinaikosu i 12 postignutih golova, Makeda je imao nekoliko ozbiljnih ponuda. Finansijski najprivlačnije iz arapskog sveta, ali nije pristao da ode u Dubaji bez plate od 1.200.000 evra.

Sada je najbliži crveno-belom dresu…



tagovi

Federiko MakedaLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara