DA LI STE ZNALI: Zbog čega Antoan Grizman uvek igra u dugim rukavima? (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Sep.2016, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI STE ZNALI: Zbog čega Antoan Grizman uvek igra u dugim rukavima? (FOTO)

Razlog je jedna od živih legendi svetskog fudbala.

Ako vi niste, fudbalski fanatici su zapazili vrlo interesantnu stvar. Antoan Grizman uvek igra u dugačkim rukavima, bez obzira da li je zima ili leto, jesen ili proleće.
Razlog je sjajan i jednostavan, uspostavio je tradiciju iz poštovanja prema jednom od najvećih evropskih fudbalera, Dejvidu Bekamu.
To je Grizman otkrio pred meč sutrašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << meč Lige šampiona protiv Bajerna u Madridu.
– Kada igram nosim duge rukave zbog Dejvida Bekama, on je moj idol. Bio je klasa i na terenu i van njega. To mi se sviđa kod njega. Niko nikada nije imao desnu nogu kao on. Nikada nismo razgovarali, ali bih baš voleo – rekao je Grizman.
I zaista, tako je bilo i u Real Sosijedadu:



Tako je sada u Atletiko Madridu:

Kao i u reprezentaciji Francuske, što se moglo videti na početku teksta. Čak i kada su dresovi napravljeni sa kratkim rukavima, on je na nedavnom Evropskom prvenstvu nosio ispod toga duge rukave u boji dresa.
The post DA LI STE ZNALI: Zbog čega Antoan Grizman uvek igra u dugim rukavima? (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

KOMEDIJA LIGE ŠAMPIONA: Ceo svet se smeje Benzeminom padu! A tek golu Obamejanga… (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Sep.2016

Ovog puta, veče Lige šampiona je veče smeha i urnebesnih poteza.. . Posebno komičan večeras je meč u Dortmundu između Borusije i Real Madrida. Malo pre prvog gola, kada su se domaći navijači rastužili, smejali su se padu Karima Benzeme koji je vrlo brzo postao viralan hit na internetu.. DA...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.