Čudesno: Nejmara dočekalo 70.000 navijača, hoće da pomogne Mesiju da ostane najbolji!

Izvor: Blic, 03.Jun.2013, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudesno: Nejmara dočekalo 70.000 navijača, hoće da pomogne Mesiju da ostane najbolji!

Zvezda brazilskog fudbala Nejmar stigao je u Barselonu gde je sa istoimenim klubom potpisao petogodišnji ugovor, a njegov dolazak izazvao je nezapamćeno interesovanje, pa se Nou Kampu okupilo 70.000 navijača.

Kašnjenje leta nije obeshrabrilo desetine foto-reportera i novinara da mladog fudbalera dočekaju na aerodromu, a on se tamo nije previše zadržavao već je u društvu devojke Brune produžio pravo do Nou Kampa.

Ispred klupskih prostorija Barselone Nejmar je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na kratko zastao, da bi se trenutak njegovog dolaska ovekovečio foto-aparatima i kamerama, a onda otišao na formalno potpisivanje već dogovorenog ugovora sa Barsom.

Korisnik Instagrama "Escolan" je nedugo zatim objavio fotografiju na kojoj se vidi kako navijači Barselone u redovima čekaju da uđu na stadion Nou Kamp, kako bi prisustvovali zvaničnoj promociji novog igrača njihovog omiljenog kluba.

Nakon što se završili formalnosti oko potpisivanja ugovora, Nejmara je sa tribina Nou Kampa ovacijama dočekalo 70.000 navijača, a on im je pokazao deo svoje magije s loptom.

"Pozdrav svima, jako sam srećan što sam ovde, ovo je ostvarenje mojih snova. Došao sam da pomognem ekipi, ali i Mesiju da ostane najbolji na svetu", poručio im je Nejmar.

Nakon toga je otišao na zvaničnu konferenciju, a tamo ga je sačekalo 334 novinara iz celog sveta.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.