Izvor: MozzartSport.com, 28.Sep.2021, 23:03

Čuda su tu da se ponavljaju! Šerif napravio istorijsku senzaciju u Madridu (VIDEO)

Projektilom Sebastijana Tila u 90. minutu sjajna ekipa Jurija Verniduba srušila najtrofejniji evropski klub - 2:1

Malo nije pravedno da se o Šerifu i dalje govori kao o nekakvom fudbalskom čudu, ali ovo što još uvek u Evropi ove sezone radi ekipa Jurija Verniduba deluje zaista čudesno. Šampion Moldavije nakon dva odigrana kola grupne faze Lige šampiona ima svih šest bodova, pošto je nakon pobede nad Šahtjorom u Tirasolju, večeras ondneo sva tri boda >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i sa Santijago Bernabeua, protiv slavnog Real Madrida - 2:1 (0:1).

Za to je bio zaslužan fenomenalni Sebastijen Til, čijij je projektil u 90. minutu bukvalno pocepao mrežu ispred koje je stajao nemoćni Tibo Kurtoa. U prethodnom napadu kolosalnu priliku nije uspeo da iskoristi Luka Jović, koji je dobio odličan centaršut sa desne strane od Rodriga, ali mu je pokušaj sa ivice peterca osujećen u poslednjem trenutku. Srpski napadač je dobio idealnu priliku da se dokaže Karlu Anćelotiju, ali je još propustio svojih pet minuta.

Sa druge strane, Šefir koristi svojih pet minuta slave i pomera istorijske granice. Ekiša Jurija Verniduba je ponovo odigrala onako kako mora protiv favorizovanih protivnika. Strpljivo se i organizovano branila, imala je dosta sreće u pojedinim trenucima, ali je apsolutno zaslužila da lutrija bude na njenoj strani. Real Madrid je napadao tokom čitave utakmice, ali njegovi naleti nisu bili nezaustavljivi. Sve vreme je bilo jasno da Šerif može da odgovori na pravi način ukoliko se stvori prilika za tako nešto.

Gosti su ponovo idealno otvorili utakmicu. Poveli su golom Džasura Jahšibojeva u 25. minutu

Uskoro opširnije...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.