Ćolo se dosetio, zamena za Grizmana je najskuplji igrač Premijer lige?!

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2019, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćolo se dosetio, zamena za Grizmana je najskuplji igrač Premijer lige?!

Radili su zajedno pre 12 godina, ko bi rekao da će im se putevi opet ukrstiti...

Nazire se izgleda rešenje za Aleksisa Sančeza.

Junajted ne može da ga proda, to je jasno, ima ogromnu platu, daleko najveću u PL, oko pola miliona funti nedeljno. Postojala je kombinacija da se vrati u Italiju na pozajmicu, a da "Đavoli" plaćaju deo njegovih primanja.

Ali, sve je izglednije da će nekadašnji "Čudesni dečak" u Španiju.

Proradila je veza iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Rivera, Dijego Simeone želi zamenu za Grizmana i to bi mogao da bude Sančez koga je trenirao pre više od deceniju.

Jasno, Atletiko neće kupiti Čileanca, već ga uzeti, moguće je i na pozajmicu od dve godine. On bi mogao ili da smanji primanja, ili da i dalje delom ostane na platnom spisku Junajteda.

Videćemo kako će se priča završiti, ali za razliku od recimo odlaska u PSŽ koji je odbio prošle zime, Aleksis Sančez je veoma zagrejan za Primeru i da ponovo radi sa "Ćolom Simeoneom".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.