Četvrti poraz u nizu naših odbojkaša u Svetskoj ligi, Rusi opet bolji od orlova

Izvor: Blic, 21.Jun.2014, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrti poraz u nizu naših odbojkaša u Svetskoj ligi, Rusi opet bolji od "orlova"

Posle četiri pobede na startu Svetske lige, naša odbojkaška reprezentacija doživela je i četvrti uzastopni poraz - iznova je izgubila u Rusiji od tamošnje selekcije, i to ponovo sa 3:0, po setovima 25:19, 27:25, 25:20.

U meču koji je trajao 89 minuta, Rusi su bili sve vreme u vođstvu, a jedino su strepeli u završnici druge deonice kada su srpski odbojkaši nadoknadili šest poena zaostatka, ali nisu uspeli i da dovrše taj preokret.

Posle utakmice u kojoj je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << domaća ekipa bila bolja u asovima (6:2), blokovima (11:5), a pritom i manje grešila (18:28), naša reprezentacija je pala na treće mesto svoje grupe: Amerikanci su, uz meč manje sa Bugarima, stigli do 18 bodova, Rusi sada imaju 14, a Srbija 11 bodova.

Rusiju, aktuelnog olimpijskog prvaka, su do druge pobede nad našima u dva dana predvodili Muserskij sa 14 poena, od toga pet blokovima, te Pavlov sa 13, a Aleksandar Atanasijević je sa 24 bio najefikasniji naš igrač, ujedno i jedini sa dvocifrenim brojem poena.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.