CRVENO-BELI POTVRDILI: Zvezda dobija veliko pojačanje za Ligu Evrope (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2017, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRVENO-BELI POTVRDILI: Zvezda dobija veliko pojačanje za Ligu Evrope (FOTO)

Ostaje samo da se dogovore svi detalji.

Ako je suditi po rečima sportskog direktora Crvene zvezde Mitra Mrkele, crveno-beli će učiniti sve što mogu da zadrže Gelora Kangu i posle derbija će klub razgovarati sa igračem o novom ugovoru, piše ''Informer''. Gabonac ima ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana do kraja juna naredne godine, a posle pobede nad Krasnodarom poručio je da želi veća primanja od 420.000 godišnje da bi ostao u Zvezdi.

BOGATO: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zvezda je od UEFA dobila 3,3 miliona evra, a zbog ovoga stiže još novca u Ljutice Bogdana

DA LI ĆE OSTATI? Ljubimac Delija ima OZBILJNU ponudu (FOTO)

- Veoma bih voleo da Kanga ostane. Reč je o vrlo kvalitetnom igraču, koji mnogo znači timu. Naravno, dosta toga zavisi i od njegovih finansijskih ambicija. Dogovor je bio da prođu žreb i derbi, pa da pričamo na miru. Voleo bih da nađemo rešenje. Ja se stvarno nadam da hoćemo, jer bih ga zadržao na duži period - rekao je Mrkela.

Kanga je u četvrtak uveče dao spektakularan gol Krasnodaru (2:1), kojim je praktično uveo Zvezdu u grupnu fazu Lige Evrope. S obzirom na to da nikad nije igrao u grupi nekog evropskog takmičenja, jasan je i njegov motiv da produži saradnju sa sadašnjim klubom.

Keln je odigrao TOTALNO LUD MEČ protiv Hamburgera, rezultat će ZANIMATI Delije (VIDEO)

- Zna se moja situacija. Voleo bih da ostanem jer nikad nisam igrao u Ligi šampiona ili Ligi Evrope. Samo, moramo da popričamo o visini ugovora. Mnogo sam srećan, jako smo želeli da uđemo u Ligu Evrope - rekao je tada Kanga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.