CRNO-BELI SVE JAČI: Stanojeviću stiglo ogromno POJAČANJE! Ugovor na TRI godine, grobari u TRANSU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021, 07:14

CRNO-BELI SVE JAČI: Stanojeviću stiglo ogromno POJAČANJE! Ugovor na TRI godine, grobari u TRANSU!

Danas putuje u Sloveniju na pripreme.

Kao što je bilo i najavljivano, Partizan je postigao dogovor sa Al Šaržom oko povratka Rikarda Gomeša u Humsku, pa je sjajni napadač ponovo zadužio crno-belu opremu!

Rikardo je potpisao ugovor sa Parnim valjkom na tri godine. Sve tri strane: Partizan, Šarža i Gomeš su postigle dogovor i reprezentativac Zelenortskih Ostrva već se uputio za Dubai da raskine ugovor sa ekipom iz Emirata, a posle toga će produžiti ka Humskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1.

Kako najavljuju iz sportskog sektora uprave Partizana, Gomeš će se u ponedeljak naći u Beogradu na lekarskim pregledima, a ukoliko ih uspešno prođe, otputovaće za Sloveniju i staviti se na raspolaganje treneru Aleksandru Stanojeviću.

Ono što je interesantno da je Rikardo na stolu imao ponudu od 3.000.000 evra iz Saudijske Arabije na dve godine, ali je odbio kako bi se vratio u Partizan i na evropsku scenu. Želja mu je da u povratničkom mandatu nadmaši prethodni rezultat i konačno zaigra sa crno-belima u grupnoj fazi Kupa Konfederacija. Prva prepreka Parnom valjku je, podsetimo, Dunjasjka Streda iz Slovačke.

Od odlaska Umara Sadika u Almeriju, Partizan je igrao bez izrazitog špica, jer je Filip Holender bio "devetka" i dao je 94 pogotka. Podsetimo, u svom prvom boravku u Humskoj, Rikardo Gomeš je 28 puta bio precizan, u jednoj od najlošijim sezonama u skorijoj istoriji kluba iz Humske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.