CIGARETE, SUZE I PARTIZANOVE PESME: Saša Ilić i Danko Lazović LUMPOVALI uz navijačke pesme (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 23:00

CIGARETE, SUZE I PARTIZANOVE PESME: Saša Ilić i Danko Lazović LUMPOVALI uz navijačke pesme (VIDEO)

Legende crno-belog kluba...

Nekada malo treba za slavlje. I vrlo malo da se odatle dođe do suza radosnica. I baš takav jedan snimak, na kojem se nalaze legende Partizana - Saša Ilić i Danko Lazović pokazuju koliko klub može da znači i koliko je velika ljubav ove trojke prema crno-belim bojama.

Na proslavi rođendana, harmonika i gitara zasvirali su jednu od omiljenih pesama Grobara, posle kojeg su Ilić, Lazović i Rajković upali u potpuni trans. Posebno se istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << legendarni Sale, kojem su suze išle same od sebe.

Popeli su se na stolice i počeli su zajedno da pevaju "Da volim crno-bele", a stihovi su se ređali uz vrlo dobro raspoložene goste na zabavi.

Kako je koji stih odmicao, tako je i raspoloženje raslo, pa je posebno Saša Ilić sve glasnije pevao i rukama pokazivao koliko voli Partizan i crno-bele boje.

Posle prve usledila je i pesma "Dobro pamtim sve", gde su bivši fudbaleri Partizana nastavili sa pesmom i slavljem. Emocije su bile na vrhuncu, a suza je suzu sustizala.

Pogledajte snimak, koji će sigurno svakog navijača Partizana dirnuti u srce, na početku ove vesti.

A post shared by @pbg.news

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.