Bubnjar KUD Idijota nabija Mamića na k... (VIDEO)

Izvor: Press, 17.Mar.2013, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bubnjar KUD Idijota nabija Mamića na k... (VIDEO)

Posle izlaganja trenera Dinama Jurčića i izjave da je njegova ekipa pobedila za uhapšenog šefa koji preživljava teške trenutke, za reč se javio "panker u duši" a novinar po vokaciji.

- Želeo sam Mamićevim poltronima da pokažem da je neugodno kada njihov gazda i gazda HNL-a sve nabija na k...c, a niko ne sme ni da pisne. E vidite, mene taj Mamić vređa već dvadesetak godina, da se Jurčić nije uhvatio Mamića i da se držao utakmice ništa mu ne bih rekao. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Ko su ti Mamići? Pa oni su uvreda za sredinu iz koje dolazim i ako ga hiljade ljudi svaki vikend proziva da odstupi zašto bih ja slušao Jurčićevo dizanje spomenika jednom redikulu. Mene ne može da impresionira njegov novac... - rekao je između ostalog Marjanović, koji je trenutno urednik sajta "regionalexpress.hr.

Nakon što je Marjanović nimalo biranim rečima rekao Jurčiću šta misli o njegovom šefu posle čega ovaj je odmah napustio konferenciju za novinare. Marjanović kaže da posle ovog "incidenta" na svom fejsbuk profilu dobija pohvale, ali istiće da mu stižu i pretnje.

- Posle 30 godina javnog rada, KUD Idijota, radija, televizije, novina, određeni portali su ubeđeni kako sam preko Mamića hteo da stvorim ime - piše Marjanović.

Inače, Mamić se trenutno nalazi na "stubu srama" u Hrvatskoj posle teških reči "nacionalno obojenih" upućenih hrvatskom ministru sporta Željku Jovanoviću, zbog čega je bio i priveden (govor mržnje).

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.