Boljević skinuo mrak posle dve godine: Nije mogao u boljem trenutku!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2015, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boljević skinuo mrak posle dve godine: Nije mogao u boljem trenutku!

Čukarički u Gornjem Milanovcu savladao Metalac sa 2:1 i prekinuo tronedeljni post

Dašak optimizma konačno na Banovom brdu. Čukarički je u osmom kolu Superlige u Gornjem Milanovcu savladao Metalac sa 2:1 i posle tronedeljnog sušnog perioda stigao do pobede koja bi, bar se tako nadaju u timu Vladana Milojevića, trebalo da označi početak uspravljanja prole sezone trećeplasiranog tima Srbije.

Čukarički je naime posle pobede nad OFK Beogradom vezao poraze >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od Crvene zvezde i Radničkog iz Niša, da bi u prošlom kolu igrao samo 0:0 sa Voždovcem, pa je mimo svih očekivanja posle sedam kola tavorio u donjem delu tabele.

Nadali su se u Milanovcu da će se i oni okoristiti trenutkom u kojem se nalazi Čuka, ali morala je i Milojevićeva ekipa jednom da proradi. Odolevao je Metalac sve do 49. minuta, mogao je štaviše u finišu prvog poluvremena i do vođstva, ali je udarac Luke Merdovića uzdrmao stativu, ali je sav trud propao kada je precizan udarac Dejana Boljevića načeo domaćina. Bio je to prvi pogodak crnogorskog defanzivca posle dve godine u dresu Čukaričkog.

Taj pogodak skinuo je veliki teret sa pleća gostujućeg tima, pa su Beograđani u nastavku bili još konkretniji. Selidbu bodova je u 56. minutu najavila stativa Obenga Regana, da bi sve dileme o ishodu meča otklonio Lukas Pjasentin golom sa penala u 67. minutu.

Dragan Milovanović je u sudijskoj nadoknadi mogao samo da ublaži poraz Metalca.

METALAC – ČUKARIČKI 1:2 (0:0)

/Milovanović 90+2 - Boljević 49, Pjasentin 67pen/

Stadion: FK Metalac;

Sudija: Novica Anđelovski;

Metalac (4-2-3-1): Belić – Nikodijević (od 79’ Mijailović), Otašević, Sedlar, Mladenović – Ivanović (od 58’ Milovanović), Panić – Dimitrijević, Stanojević, Merdović – Đenić (od 71’ Brkić);

Čukarički (4-2-3-1): Stevanović – Stojković, Ostojić, Pijasentin, Boljević – Regan, Janković – Galvao, Bojić, Mandić (od 78’ Jovanović) – Pavlović (od 63’ Mirosavljević).

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.