Bogdan blistao nakon odlične partije, ali postoji i nešto bitnije od toga! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2019, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdan blistao nakon odlične partije, ali postoji i nešto bitnije od toga! (video)

Kingsi polako podižu formu nakon lošeg početka sezone.

Sjajno veče u NBA ligi imao je reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović.

Košarkaš Sakramenta je u pobedi svog tima nad Portlandom ubacio 25 poena i upisao 10 asistencija.

"Iskusan sam igrač i mogu da se naviknem na bilo koju ulogu ovde i samo pokušavam da pomognem timu da pobedi. Večeras deset asistencija, više sam srećan zbog pobede. Bila je dobra utakmica, ali sledeću igamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Los Anđelesu. Kao što je Kori Džozef rekao moramo da budemo fokusirani već posle ponoći na sledeći meč", kazao je Bogdan Bogdanović posle trijumfa nad Portlandom.

Kingsi su imali problema na početku sezone, ali čini se da polako sve dolazi na svoje mesto.

"Imali smo loš start ove godine i imamo problem sa trećom četvrtinom. Znali smo da moramo da se pokažemo na ovoj utakmici i starteri su odradili odličan posao, bilo je plus osam ili deset kada sam ja ušao i od tada je bilo lakše", zaključio je Bogdan.


Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bogdan: Mogu da se naviknem na bilo koju ulogu VIDEO

Izvor: B92, 13.Nov.2019

Reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović je odigrao sjajnu utakmicu protiv Portlanda...On je u pobedi Sakramenta ubacio 25 poena, uz 10 asistencija i 4 ukradene lopte..."Mogu da se naviknem na bilo koju ulogu, želim da pomognem timu da pobedi. Srećniji sam zbog pobede nego zbog asistencija, bila je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.