Blan nije znao kako da objasni sunovrat Svetaca: Moramo nešto da menjamo, inače nam se ne piše dobro!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jan.2015, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blan nije znao kako da objasni sunovrat Svetaca: Moramo nešto da menjamo, inače nam se ne piše dobro!

"Mi kao da smo zaboravili da igramo fudbal u nastavku", rekao je trener PSŽ-a

Korzika gori posle velike pobede Bastije nad Pari Sen Žermenom, ali gore i obrazi osramoćenih Svetaca, koji i dalje ne mogu da shvate šta ih je snašlo! Posle dva gola prednosti aktuelni šampion Francuske uspeo je da primi čak četiri gola i izgubi dobijen meč, a na konferenciji za novinare Lorana Blana snašao je pravi horor.

Naime, prema pisanju francuske štampe, trener PSŽ-a >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nije imao odgovor na pitanje - šta se desilo sa ekipom posle 20. minuta meča.

"Igrači kao da su zaboravili šta treba da rade na terenu. Ne znam šta da kažem, kao da su zaspali u samom finišu prvog poluvremena. Bastija je loše počela utakmicu, ali mi kao da smo zaboravili da igramo fudbal u nastavku. Moguće je da su igrači pomislili da će utakmica biti laka, jer smo imali dva gola prednosti. Ali, nije bilo tako", rekao je Blan.

Uz konstataciju da je njegov tim imao manjak poštovanja prema rivalu, trener PSŽ-a dodao je da ih je neodgovornost u igri skupo koštala.

"Postoje dva puta kojim možemo da idemo dalje. Jedan je da se ništa ne promeni i nastavimo da igramo ovako, drugi je onaj kojim želim da koračamo - da nešto promenimo i podignemo nivo igre. Ako ne bude tako biće jako teško", zaključio je Blan.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.