I Monpelje kaznio uspavani Marselj, šansa za Lion i PSŽ (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jan.2015, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Monpelje kaznio uspavani Marselj, šansa za Lion i PSŽ (VIDEO)

Monpelje je povratak na stadion La Moson, posle 194 dana igranja na tuđem terenu, proslavio na pravi način pošto je savladao Marselj sa 2:1. Lider Lige 1 loše je startovao u 2015. godini. Prvo je na penale ispao u Kupu Francuske od Grenobla, a sada je doživeo još jedan poraz na gostovanju i tako omogućio Lionu i PSŽ da ga preteknu.

Plavo-naradžasti su najavili iznenađenje u 36. preko Berigoa, a kada je Lasne, posle asistencije Munijea koji je direktno učestvovao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u šest od poslednjih 11 pogodaka, duplirao prednost u 62. minutu bilo je jasno da je sve gotovo. Jer, Marselj je poslednji put uspeo da preokrene rezultat 2010. godine protiv Lila, a sada nije mogla da ih podigne ni čvrsta ruka Marsela Bijelse. Sve što su uspeli da učine bio je počasni gol rezerviste Omranija u 78. minutu.

Vredi istaći da su igrači oba tima izašli na teren u crnim majicama zbog masakra nad novinarima satiričnog magazina "Šarli Ebdo".

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.