Berluskonijev plan za Ibru: Ugovor na tri godine, plata od 6.000.000 po sezoni i milosrđe Svetaca

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2015, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskonijev plan za Ibru: Ugovor na tri godine, plata od 6.000.000 po sezoni i milosrđe Svetaca

Samo još da PSŽ dozvoli Šveđaninu da se kao slobodan igrač vrati na San Siro

Deluje nemoguće, ali Italijanima je mnogo puta polazilo za rokom. Laik će se zapitati: Pobogu, zašto bi Pari Sen Žermen pustio Zlatana Ibrahimovića da napusti Park prinčeva bez obeštećenja? I mi slično razmišljamo, samo... Ti Italijani umeju da budu baš slatkorečivi. Posebno onaj "uglačani" Adrijano Galijani, koji sada ima novi zadatak.

Silvio Berluskoni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mu je navodno zadaao domaći  - da pronađe način da sa malo para privoli velikog igrača nazad na San Siro. Najviše što Milan može da ponudi je 6.000.000 evra po sezoni. Ali i saradnju na tri sezone što će 33-godišnji Ibrahimović umeti da ceni.

Samo još da PSŽ dozvoli Šveđaninu bosanskog porekla da ode za džaba. Zašto? Pa zato što će tako uštedeti 16.000.000 evra koje bi potrošio na Ibrinu platu i osloboditi nešto mesta u budžetu limitiranom pravilima o finansijskom fer plej. I Ibrahimović će izgubiti, jer bi morao da se odrekne te sume, ali on se već opasao sa dovoljno novca.

Da li će plan proći? Previše toga treba da se poklopi. Ali Ibrahimoviću se navodno ide u Milan. A taj Galijani ume da priča.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.