Državno prvenstvo u mažoret plesu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2024, 12:44

Državno prvenstvo u mažoret plesu

Grad Loznica bio je domaćin i pokrovitelj Državnog prvenstva u mažoret plesu, čiji je organizator Evropska mažoret asocijacija (EMA) uz podršku Turističke organizacije grada Loznice.
Ovo prvenstvo održano je u nedelju 19. maja u Loznici, na platou ispred Vukovog doma kulture, gde se takmičilo stotinak devojčica u različitim formacijama i kategorijama.
Takmičarke su stigle iz više gradova Srbije: Leskovca, Beograda, Bele Crkve, Apatina, Šapca i Loznice. Grad na Drini je predstavljao novoosnovani Mažoret klub Banja Koviljača. Mažoret ples predstavlja savršen spoj plesa i sporta i osvaja srca, kako samih učesnica, tako i brojne...
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

„Leskovačke mažoretkinje“ prve među kadetkinjama

Izvor: JUGpress.com, 20.Maj.2024

LESKOVAC..Na Državnom prvenstvu u mažoret plesu u Loznici „Leskovačke mažoretkinje“ osvojile su prvo mesto u kategoriji kadeta pon-pon. Takmičilo se stotinak devojčica u različitim formacijama i kategorijama iz Beograda, Leskovca, Apatina, Bele Crkve, Šapca i Banje Koviljače...„Leskovačke...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.