Baskonija se prisetila triler pobede nad Partizanom pred novi meč

Izvor: B92, 02.Nov.2023, 16:24

Baskonija se prisetila triler pobede nad Partizanom pred novi meč

Košarkaši Baskonije igraju u petak protiv Partizana meč 6. kola Evrolige, prvi put sa novim trenerom Duškom Ivanovićem na klupi.

Ova dva tim odigrala su početkom prethodne sezone izuzetno uzbudljiv meč koji je obeležio Markus Hauard trojkom u poslednjoj sekundi za produžetak.

Crno-beli su tada propustili veliku šansu i kažnjeni su pred sam kraj.

Baskonija je u četvrtak, dan pred >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novi meč sa Partizanom, podelila upravo snimak ključne trojke Amerikanca kojom je svom timu obezbedio dodatnih pet minuta.

Propustili su tada igrači Partizana da naprave prekršaj i izbegnu najgori scenario, rival je bio brži, munjevito je izveo akciju koju je Hauard završio onako kako je to veče završio većinu svojih šuteva - trojkom.

Pred novi duel, Baskonija ima pobedu manje od ekipe Željka Obradovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BASKIJCI PROVOCIRAJU PARTIZAN: Baskonija podsetila sve na pobedu nad crno-belima iz prošle sezone! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Nov.2023

Oni se nadaju istom ishodu Košarkaši Partizana se intenzivno pripremaju za predstojeći meč protiv Baskonije u šestom kolu Evrolige, a ovaj duel obeležiće i povratak Duška Ivanovića na klupu Baskonije. Ova dva tima su se poslednji put sastala početkom prošle sezone u meču koji je bio uzbudljiv...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.