Barselonina džebana zatajila baš na godišnjicu (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 11.Feb.2019, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselonina džebana zatajila baš na godišnjicu (VIDEO)

Posle 37 uzastopnih ligaških utakmica španski šampion nije postigao gol, ali nije ni izgubio.

A mogao je pošto je Atletik na svom San Mamesu nekoliko puta opasno zapretio, ali je Barseloninu mrežu sačuvao nadahnuti nemački golman Mark-Andre ter Štegen. Baskijski tim bar može da se podiči da je prvi put od sezone 1993/94. ostao neporažen u oba ligaška duela budući da je i potkraj septembra na Nou Kampu bilo nerešeno - 1:1.

Poslednji put Barselona nije postigla >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << gol u prvenstvu 11. februara 2018. Hetafe joj je odoleo kao gost (0:0). U tom periodu katalonski velikan nije zatresao protivničku mrežu još dva puta. Roma ju je preslišala u revanšu četvrtfinala Lige šampiona u prošloj sezoni s 3:0 u Rimu. Nedavno ju je Sevilja savladala s 2:0 u prvoj utakmici četvrtfinala španskog kupa, ali je Barselona u uzvratnom meču bila nemilosrdna - 6:1.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.