Serija A - Paketa kao nekada Kaka, Pjontek nastavio poteru za Ronaldom! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2019, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Paketa kao nekada Kaka, Pjontek nastavio poteru za Ronaldom! (video)

Milan ubedljiv na San Siru.

Fudbaleri Milana večeras su ostvarili pobedu na San Siru pošto su savladali Kaljari sa 3:0 u 23. kolu italijanske Serije A.

"Rosoneri" su na odličan način otvorili utakmicu, prvi je pripretio Čalhanoglu čiji je udarac odbranio Kranjo.

U 13. minutu stigla je nagrada za ekipu Đenara Gatuza u vidu nesrećnog autogola Ćepitelija koji je nehotice zatresao sopstvenu mrežu nakon odbrane golmana gostiju.

Devet >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << minuta kasnije, u listu strelaca se po prvi put u novom klubu upisao i Lukas Paketa koji je odlično reagovao na asistenciju Kalabrije sa desne strane.

Tako je Paketa postao prvi fudbaler sredine terena iz Brazila koji je postigao gol za Milan još od Rikarda Kake.

Do kraja poluvremena nije bilo previše uzbuđenja, da bi u drugom gosti sa Sardinije propustili sjajnu priliku kada je Žoao Pedro pogodio prečku gola Donarume.

Međutim, u 62. minutu Milan je kaznio promašaj rivala pošto je Kšištof Pjontek postigao svoj 15. gol u italijanskom šampionatu.

Milan je potom mirno priveo utakmicu kraju i ostvario ubedljivu pobedu protiv gosta sa Sardinije. Suso je imao odličnu priliku u 80. minutu, ali promene rezultata nije bilo.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pjontek nastavio da "rešeta", Milan prejak za Kaljari

Izvor: B92, 10.Feb.2019

Fudbaleri Milana pobedili su večeras na svom terenu Kaljari sa 3:0 u poslednjoj utakmici 23. kola italijanske Serije A...Milan je poveo autogolom Luke Kepitelija u 13. minutu, da bi devet minuta kasnije Lukas Paketa povisio na 2:0...Konačan rezultat postavio Kšištof Pjontek u 62. minutu svojim drugim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.