Primera - Barsa zaustavljena u Baskiji, Katalonci još i dobro prošli! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2019, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Barsa zaustavljena u Baskiji, Katalonci još i dobro prošli! (video)

Blistao je čuvar mreže prvaka Španije.

Fudbaleri Atletik Bilbaoa remizirali su večeras na San Mamesu sa ekipom Barselone u utakmici 23. kola španske Primere na kojoj nije bilo pogodaka.

"Blaugrana" je stigla na San Mames sa namerom da ostvari pobedu, ali i pored velike terenske inicijative bilo je jasno da to neće ići tako lako.

Prvi je zapretio Bilbao preko Berćićea koji je bio zamalo neprecizan, a onda je Ter Štegen na fenomenalan način >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zaustavio sjajan udarac Susaete sa distance.

Nakon nekoliko pokušaja "Lavova", i Barsa je mogla do vođstva kada je Mesi prošao nekoliko igrača i šutirao sa ivice kaznenog prostora, no Ererin je bio na visini zadatka.

U dobrom delu drugog poluvremenu videli smo nešto mirniju igru, iako je Barsa imala još veću kontrolu nad posedom lopte.

Nakon još jednog pokušaja Mesija iz slobodnjaka, u finišu meča Atletik je ponovo ozbiljno pretio u nekoliko navrata.

Veoma raspoloženi Injaki bio je opasan po Ter Štegena, ali je Nemac sačuvao svoju mrežu, pa na kraju nije bilo pogodaka.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BARSA USPORENA NA SAN MAMESU, ŠAMPIONSKA TRKA SE ZAHUHTAVA: Barselona dobro prošla u Baskiji!

Izvor: Kurir, 11.Feb.2019, 00:09

Fudbaleri Barselone remizirali su večeras u Bilbau sa ekipom Atletika u utakmici 23. kola španske Primere, rezultatom 0:0

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.