Barsa sve ubedljivija, Mesi i pogađao i pakovao, pukla petarda! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa sve ubedljivija, Mesi i pogađao i pakovao, ''pukla petarda''! (video)

Katalonci večeras najveći deo posla završili već u prvom poluvremenu.

Barselona nastavlja sa pobedama u Primeri.

Ukupno sedmu u deset odigranih mečeva večeras je ostvarila na svom ''Kamp Nou'' protiv Valjadolida rezultatom 5:1.

Mesi i drugovi su tako iskoristili današnji remi Atletika protiv Alavesa, pa su i sa utakmicom manje uspeli da se izdvoje na čelu tabele, sadva boda više od Madriđana.

Barsa je povela već posle dva minuta igre, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kada je mređu gostiju zatresao štoper Lengle.

Gosti su uzvratili u 15. minutu pogotkom Kika, ali više od toga u ovom meču nisu mogli.

Ostatak meča u potpunosti je pripao favorizovanom domaćinu, koji je u 29. minutu ponovo poveo golom Vidala, a na asistenciju Lea Mesija.

Samo pet minuta kasnije Mesi se i sam upisuje u strelce. Bila je to njegova majstorija iz slobodnog udarca sa oko 25 metara od gola i već tada je postalo jasno da bodovi ostaju na ''Kamp Nou''.

U nastavku, opet Mesi u glavnoj ulozi u 75. minutu, kada je postigao svoj drugi gol večeras, ovog puta posle saradnje sa Rakitićem, a dva minuta kasnije maestralni Argentinac je asistirao Suarezu za konačnih 5:1.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Suarez kompletirao spisak, samo je još njih čekao! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2019

Veliki podvig Barsinog napadača...Barselona je večeras deklasirala Valjadolid na ''Kamp Nou'' sa 5:1, a konačan rezultat je postavio Luis Suarez u 77. minutu, posle majstorske asistencije Lea Mesija...Ovaj gol je za Suareza od posebnog značaja, jer se sada može pohvaliti da je postizao golove protiv...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.