Suarez kompletirao spisak, samo je još njih čekao! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2019, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suarez kompletirao spisak, samo je još njih čekao! (foto)

Veliki podvig Barsinog napadača.

Barselona je večeras deklasirala Valjadolid na ''Kamp Nou'' sa 5:1, a konačan rezultat je postavio Luis Suarez u 77. minutu, posle majstorske asistencije Lea Mesija.

Ovaj gol je za Suareza od posebnog značaja, jer se sada može pohvaliti da je postizao golove protiv svih 27 rivala sa kojima se susretao u dresu Barse u Primeri.

Valjadolid je postao poslednja ''recka'' u tom Suarezovom nizu, a Urugvajac je protiv tih 27 ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << do sada postigao ukupno 137 golova.

Nastaviće se...

-

27 - Con su gol al Real Valladolid, Luis Suárez ya ha marcado a todos y cada uno de los 27 rivales a los que se ha enfrentado en su trayectoria en el @FCBarcelona_es en @LaLiga (137 goles en total). Coleccionista. pic.twitter.com/uYgVCwdzRq

— OptaJose (@OptaJose) October 29, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SVIMA NAPUNIO MREŽU: Nema kluba u Primeri kome Luis Suarez nije dao gol, ali bukvalno! (FOTO)

Izvor: Kurir, 30.Okt.2019

Barselona je  deklasirala Valjadolid na ''Kamp Nou'' sa 5:1, a konačan rezultat je postavio Luis Suarez u 77. minutu, posle majstorske asistencije Lea Mesija.  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.