Barsa ne odustaje od Neroazura, januar je blizu...

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2018, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa ne odustaje od "Neroazura", januar je blizu...

Hoćemo li on biti prvo januarsko pojačanje Katalonaca?

Milan Škrinijar je bez sumnje oduševio sve pristalice Intera od momenta kada je došao iz Sampdorije prošlog leta u transferu vrednom 20 miliona evra. Njegova debitantska sezone je bila bez premca, odigravši 40 utakmica i postigavši četiri gola, ubedljivo je poneo epitet najboljeg igrača Intera prošle sezone.

Međutim, te partije su naravno bile zapažene i širom Evrope, pa su giganti iz Mančestera i Španije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << krenuli da se raspitivaju oko cene slovačkog reprezentativca.

Ovog puta španski mediji prenose da Barselona stupila u kontakt sa agentom štopera kako bi ispitali njegovu želju za promenom sredine.

Ono što katalonski gigant vidi u dvadesetrogodišnjem Slovaku jeste odlična alternativa za Pikea, istih su karakteristika a i obojica se služe desnom nogom što odgovara za poziciju desnog štopera.

Inter ne časi časa i gledaće da odbije ove nasrtaje šampiona Španije nudeći novi produžetak saradnje sa jačom godišnjom zaradom - sadašnji ugovor Slovaku ističe 2022. godine.

PIŠE: Stefan Matić

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.