Brazilac izigrao Romu, da li ga je stigla karma?

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2018, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilac "izigrao" Romu, da li ga je stigla karma?

Izgleda da je talentovani fudbaler pogrešio u odabiru nove sredine.

Ofanzivni vezni igrač Barselone Malkom nikako da dođe do minuta u prvih jedanaest katalonskog kluba.

Brazilac je bio ’vruća’ meta ovog leta, posebno se Roma interesovala za bivšeg igrača Bordoa – ali španski gigant je bio brži i konkretniji i ’ukrao’ im ga ispred nosa.

Međutim, iako je Malkom pružao odlične partije na pripremnim utakmica svog novog kluba - čak i zabeležio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dva gola baš protiv Rome i Totenhema, Valverde mu ne daje priliku u tekućoj sezoni.

Brazilac koji je plaćen 45 miliona evra je zabeležio samo 25 minuta u dve utakmice La Lige. Neki španski mediji čak napominju da Malkom nije ni bio želja trenera Barselona već da je uprava insistirala na njegovom dolasku.

Očekuje se da dvadesetjednogodišnji ofanzivac promeni klub već u januaru, makar i na pozajmicu kako bi dobio bitne minute za svoj dalji razvoj.

Da li se sada kaje što je na onakav način "izigrao" dogovor sa Rimljanima?

PIŠE: Stefan Matić

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barsa ne odustaje od "Neroazura", januar je blizu...

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2018

Hoćemo li on biti prvo januarsko pojačanje Katalonaca?..Milan Škrinijar je bez sumnje oduševio sve pristalice Intera od momenta kada je došao iz Sampdorije prošlog leta u transferu vrednom 20 miliona evra. Njegova debitantska sezone je bila bez premca, odigravši 40 utakmica i postigavši četiri...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.