BEZ DRAME U VANKUVERU: Nunjes savladala Aldanu i odbranila šampionski pojas

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 10:28

BEZ DRAME U VANKUVERU: Nunjes savladala Aldanu i odbranila šampionski pojas

Bila je ovo njena poslednja borba.

Amanda Nunjes uspela je da odbrani titulu u batnan kategoriji na UFC 289 eventu održanom u ''Rodžers'' areni u Vankuveru, pošto je savladala Irenu Aldanu.

Nunjes je šesti put u karijeri uspšela da obrani titulu, a zanimljivo je da je odlučila da se penzioniše posle ove borbe. Aldana u ovoj borbi nije prikazala gotovo ništa i Nunjes je uspela da je savlada.

Nunjes je iz runde u rundu bila sve bolja i polako lomila otpor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aldane. Dominirala je Nunjes u svim rundama, Aldana je delovala umorno i nije ni pružila pravi otpor Nunjesovoj koja je lkoa zadavala udarce, a zatim stigla i do zaslužene pobede.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.