BEN POSLE OBARANJA REKORDA: Ponosan sam na uspeh i sve zvezdaše

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2021, 16:32

BEN POSLE OBARANJA REKORDA: Ponosan sam na uspeh i sve zvezdaše

Fudbaler sa Komora ispisao istoriju srpskog klupskog fudbala

El Fardu Ben je pogotkom protiv Kluža oborio dva klupska rekorda – postigao je 14.gol u evropskim mečevima, čime je postao najbolji strani strelac za crveno-bele u međunarodnim takmičenjima, kao i strani fudbaler sa najviše pogodaka u istoriji srpskog fudbala – 67.

- Ponosan sam na činjenicu da sam postigao toliko pogodaka da uđem u istoriju ne samo moje Crvene zvezde, već i srpskog fudbala. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Počastvovan sam zbog rekorda, a ogromnu zahvalnost za to dugujem svojim saigračima bez kojih ne bi uspeo da postignem takav učinak. Već dugo igram ovde i svestan sam koliko je to veliko dostignuće zbog sjajnih fudbalera koji su u prošlosti nosili crveno-beli dres – rekao je Ben.

Krilni napadač je istakao da se nada da će već na sledećoj utakmici u subotu protiv TSC-a navijači doći u što većem broju.

Posle drame protiv Sočija, Partizanu je ostalo da izbaci Santa Klaru i plasira se u grupe Lige konferencija. Večeras (22.30) igra se prvi meč u Portugalu, a prema kvotama, biće neizvesno - kec je 2,80, iks 3,00, a dvojka 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Santa Klara - Partizan.

- Pokazali su i protiv Kluža da su uvek uz nas i onda kada je teško. Hoćemo da im sad vratimo i da im se odužimo dobrom igrom, pravim odnosom i pobedama. Videli ste i ove sezone koliko je titula važna i zato smo maksimalno fokusirani na mečeve u prvenstvu kako bismo odbranili naslov šampiona, pa je i to razlog više da dođu da nas podrže. Želimo da zajedno sa njima koračamo i ostvarujemo ciljeve. Zvezdaši dođite - podvukao je Ben.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEN POZIVA NAVIJAČE NA „MARAKANU“ PROTIV TSC-a: „Želimo da zajedno sa njima koračamo i ostvarujemo ciljeve“!

Izvor: HotSport.rs, 19.Avg.2021

Ben emotivan nakon obaranja rekorda. Fudbaleri Crvene zvezde u subotu dočekuju ekipu TSC-a od 21 čas u šetom kolu Superlige Srbije. Ovaj meč je vrlo važan za crveno bele kako bi nastavili seriju dobrih rezultata, a I kako ne bi dozvolili ekipi Partizana I TSC-a da naprave značajniju bodovnu razliku....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.