Aston Vila pobedila Arsenal i sada nas čeka najveće ludilo u borbi za opstanak! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020, 23:22

Aston Vila pobedila Arsenal i sada nas čeka najveće ludilo u borbi za opstanak! (video)

Čeka nas ludilo u poslednjem kolu!

Fudbaleri Aston Vile pobedili su na svom stadionu ekipu Arsenala rezultatom 1:0 (1:0) i sada se kolo pre kraja nalaze na korak od opstanka.

Ukratko - Aston Vila i Votford imaju po 34 boda, ali je Vila iznad crte zbog jednog gola! Odnosno, Vila ima -26,  a Votford -27, a u Premijer ligi pravilo kaže - plasman odlučuje gol razlika, koja je sada na strani Vile, pred poslednje kolo!

U nedelju od 17.00, Aston Vila gostuje Vest >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Hemu, a Votford baš Arsenalu, koji ni danas nije bio zainteresovan da pobedi.

Aston Vila je povela u pravom trenutku, u 27. minutu, asistent je Mings, a strelac Trezege - 1:0, a to je ujedno i najbolja i praktično jedina prava šansa na utakmici u prvom delu igre.

Ni drugo poluvreme nije donelo mnogo uzbuđenja, ali je u periodu od 75. do 80. minuta bilo šansi na obe strane.

Najpre je Dejvis imao stopostotnu šansu da duplira prednost domaćih, ali je iskosa sa leve strane šutirao pored stative.

Samo minut kasnije Arsenal je uzvratio, posle kornera, Nketia je bio najviši u skoku, ali i za malo neprecizan.

Do kraja, Aston Vila je uspela da sačuva prednost, da osvoji možda i najvažnija tri boda u borbi za opstanak, jer sada sve drži u svojim rukama.

Vila i Votford uoči poslednjeg kola imaju po 34 boda, ali je Vila iznad crte zbog bolje gol razlike i to zbog jednog pogotka! Aston Vila ima gol razliku -26, a Votford -27.

U poslednjem kolu, Arsenal posle Vile, drži i sudbinu Votforda koga čeka u Londonu, u koji ide i Aston Vila, ali Vest Hemu.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.