Sezona 2019/20 - Siti VS Votford 12:0, Arsenal drži ključeve opstanka! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020, 21:02

Sezona 2019/20 - Siti VS Votford 12:0, Arsenal drži ključeve opstanka! (video)

Siti ubedljiv i nemilosrdan ove sezone protiv Votforda.

Nakon 8:0 jesenas na Etihadu, Mančester Siti je razbio Votford i kao gost, danas je bilo 4:0, u pretposlednjem kolu Premijer lige.

Apsolutni igrač utakmice bio je Rahim Sterling, koji je postigao dva gola i zabeležio asistenciju, a promašio je i penal.

Za Siti ovaj meč nije imao nikakav rezultatski značaj, ali Votford juri opstanak i sada je u problemu. Ukoliko Aston Vila večeras pobedi Arsenal, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pred poslednje kolo imaće isti broj bodova kao i Votford. Zanimljivo, Votford u poslednjem kolu gostuje baš Arsenalu, tako da tim Mikela Artete drži ključ u borbi za opstanak.

Što se tiče same utakmice, Votford je opet pokazao da ne ume nikako da se suprotstavi Sitiju. "Građani" su jesenas brojali do osam, danas upola manje, Sterling je načeo mrežu u 31. minutu, da bi potom u 40. iznudio i promašio penal, da bi naleteo na odbitak - 0:2.

U drugom poluvremenu ista priča, Siti je napadao, a u 63. minutu Sterling je šutirao, lopta je stigla do Fila Fodena - 0:3.

Konačnih 0:4 postavio je Ajmerik Laport posle De Brujneovog prekida u 66. minutu.

Čekamo dalji rasplet u borbi za opstanak, Aston Vila ima brejk loptu i pobedom nad Arsenalom bi imala isti broj bodova kao i Votford, dok su iza i dalje prežaljeni Norič i Bornmut.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miriše opstanak na Vila parku " pao je Arsenal VIDEO

Izvor: B92, 21.Jul.2020

Fudbaleri Aston Vile napravili su veliki iskorak ka opstanku u Premijer ligi pobedom nad Arsenalom u pretposlednjem kolu – 1:0 (1:0)...Idealan dan za Vilu počeo je ubedljivim porazom Votforda od Mančester sitija (0:4), čime je neutralisana gol-razlika između dva konkurenta...Bilo je dovoljno da...

Nastavak na B92...

Aston Vila pobedila Arsenal i sada nas čeka najveće ludilo u borbi za opstanak! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020

Čeka nas ludilo u poslednjem kolu!..Fudbaleri Aston Vile pobedili su na svom stadionu ekipu Arsenala rezultatom 1:0 (1:0) i sada se kolo pre kraja nalaze na korak od opstanka...Ukratko - Aston Vila i Votford imaju po 34 boda, ali je Vila iznad crte zbog jednog gola! Odnosno, Vila ima -26,  a Votford...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.