Anćeloti: Nadigrali smo i sa igračem manje Galatu, Juve će sa Realom ići dalje

Izvor: Blic, 27.Nov.2013, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti: Nadigrali smo i sa igračem manje Galatu, Juve će sa Realom ići dalje

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti istakao je nakon pobede nad Galatasarajem od 4:1 da "kraljevski" tim mora da nastavi sa dobrim igrama i u nastavku Lige šampiona, kao i da Juventus bliži prolazu u drugu fazu takmičenja od Galate.

Real je od sredine prvog poluvremena igrao sa igračem manje zbog isključenja Serhija Ramosa.

"Real je odigrao vrlo dobru utakmicu, pogotovo u drugom poluvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kada smo igrali sa deset igrača u polju. Morao sam da zamenim Rodrigeza da bih ubacio defanzivca, i to sam mu ranije rekao, pa je on prihvatio moju zamisao. Moramo da nastavimo ovako, ali se ne smem žaliti, jer prikazujemo dobre partije u poslednje vreme", rekao je Anćeloti.

Anćeloti smatra da će Juventus iz grupe B praviti društvo Realu u narednoj fazi najelitnijeg takmičenja u Evropi.

"Mislim da Juventus ima bolje šanse da završi drugi u našoj grupi nakon pobede nad Kopenhagenom", zaključio je Anćeloti.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Anćeloti: Nadigrali smo i sa igračem manje Galatu, Juve će sa Realom ići dalje

Izvor: Dzungla.org, 27.Nov.2013

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti istakao je nakon pobede nad Galatasarajem od 4:1 da „kraljevski“ tim mora da nastavi sa dobrim igrama i u nastavku Lige šampiona, kao i da Juventus bliži prolazu u drugu fazu takmičenja od Galate.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.