Aguero: Igrači se plaše preranog povratka na teren

Izvor: RTS, 01.Maj.2020, 09:29

Aguero: Igrači se plaše preranog povratka na teren

Napadač Mančester sitija Serhio Aguero rekao je da se većina igrača plaši da se vratri na teren prerano, pošto imaju porodice, decu, roditelje...
Čekajući "Projekat Restart", odnosno dogovor o nastavku sezone u Premijer ligi, fudbaleri ostrvskih klubova rasuti su po celom svetu. Ne i Kun Aguero, koji je odlučio da karantin provede sa devojkom u svom domu u Češiru.

"Uplašen sam, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ali creme provodim samo sa devojkom. Ne dolazim u kontakt sa drugim ljudima, kako bi smanjio mogućnost da se zarazim", rekao je Aguero za španski program El Čiringito.
Argentinac je otkrio i da se mnogi igrači pribojavaju povratka na teren dok epidemija koronavirusa još traje.
"Igrači se boje povratka na teren, jer imaju porodice, decu, bebe...", smatra Argentinac.
Trening centar Mančester sitija je zatvoren, igrači trenitaju individualno, a bar osam članova prvoig tima, uključujući i menadžera Pepa Gvardiolu, nalazi se van Engleske.
Dogovor o nastavku sezone trebalo bi da padne u petak.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedan od najboljih igrača Premijer lige se oglasio, igrači se boje povratka

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2020

Strahuju za svoje porodice...Fudbaler Mančester sitija Serhio Aguero priznao je danas da se igrači plaše povratka na teren..."Većina igrača je uplašena jer imaju decu, bebe, porodicu, možda žive sa roditeljima.. Ako se vratimo, siguran sam da će svi biti napeti", rekao je Aguero za argentinske...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.