Izvor: HotSport.rs, 21.Mar.2015, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANKETA: Koliko napadača će Lalatović poslati na Kruševljane

Fudbaleri Crvene zvezde u 20. kolu Jelen Superlige od 18 sati na stadionu Rajko Mitić dočekuje ekipu Napretka, a veliko je pitanje koji sastav i u kojoj formaciji će na teren poslati Nenad Lalatović.

Mladi stručnjak je u prve četiri prolećna kola često menjao i tim i raspored igrača na terenu pa je tako u prethodnoj rundi Spartak u Subotici napao sa sva tri napadača odnosno u prvih 11 su se našli Džošua Parker, Luka Jović i Petar Orlandić.
Prema nekim procenama >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u današnjem duelu na teren bi od prviog minuta trebalo da uistrče Jović i Parker dok će Orlandić svoju šansu čekati sa klupe za rezerve.
Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll. Što se preostalog dela tima tu ne bi trebalo da bude promena u odnosu na meč na severu Srbije. Šta vi mislite kojih 11 će na teren poslati Lalatović? Vaše mišljenje možete da nam pošaljete u komentarima.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Subotica,   Kruševac

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.