Izvor: HotSport.rs, 21.Mar.2015, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA KORAK BLIŽE PRVOM MESTUFu: Crvena zvezda čeka Napredak

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 18:00 sati na stadionu “Rajko Mitić” ugostiće ekipu kruševačkog Napretka.
Četa Nenada Lalatovića pokušaće da se eventualnom pobedu vrati na korak od Partizana. Ukoliko crveno-beli budu došli do tri boda, Zvezda će doći na samo jedan bod deficita od prvoplasiranih crno-belih.
Lalatović mobiliše svoje snage i poziva na oprez protiv rivala čiji kvalitet, kako kaže, ne odgovara položaju >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na tabeli JSL.
- Dolazi nam u goste neugodan protivnik, pozicija na tabeli nije odgovarajuća slika njihovog kvaliteta i snage. Protiv OFK Beograda na Karaburmi, kao i u Kruševcu na meču sa Mladošću, bili su bolji, a ostali bez pobeda – ocenio je Lalatović.
 hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Kruševac

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: C. zvezda - Napredak (18.00) Za revanš i pritisak

Izvor: Vesti-online.com, 21.Mar.2015

Crvena zvezda protiv Napretka u 20. kolu Jelen Super lige ima priliku da lideru Partizanu napravi dodatni pritisak i priđe na bod zaostatka, naravno, u slučaju trijumfa. Ostanite uz portal Vestionline i iz minuta u minut pratite dešavanja sa stadiona "Rajko Mitić".

Nastavak na Vesti-online.com...

Košarkaši uz fudbalere (FOTO)

Izvor: Mondo, 21.Mar.2015

Nekoliko prvotimaca košarkaškog tima Crvena zvezda došlo je da podrži kolege iz fudbalske sekcije. Povređeni Mamabu Mbođ izabrao je zanimljivo društvo za gledanje utakmice....Foto: MONDO..Fudbaleri Crvene zvezde imali su u subotu uveče dodatnu podršku u utakmici sa Napretkom, pošto su ih sa...

Nastavak na Mondo...

Zvezdine porođajne muke: Lazović doneo, Rajković sačuvao minimalac očajnih crveno-belih (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Mar.2015

Bodovna "trojka" za dodatni pritisak na večitog rivala, sve ostalo za čistog - keca! Posle vožnje u leru, prilično negledljive utakmice i silnih porođajnih muka Crvena zvezda je uspela da savladala Napredak (1:0). Kako su igrali izabranici Nenada Lalatovića najbolje ilustruje podatak da se u galeriju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.