ANDREA, DA SE NE LJUBIMO: Očajnom Juventusu samo bod protiv Beneventa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 21:14

ANDREA, DA SE NE LJUBIMO: Očajnom Juventusu samo bod protiv Beneventa (VIDEO)

"Stara dama" igrala bez Kristijana Ronalda, ali to ne bi trebalo da bude opravdanje.

Fudbaleri Juventusa još jednom su razočarali svoje navijače. Naime, gigant iz Torina odigrao je samo 1:1 (1:1) nagostovanju malenom Beneventu u utakmici 9. kola Serije A. Gledali smo otvorenu utakmicu na Ćiro Vigoritu, ali bezidejna igra "Stare dame" u poslednjoj trećini terena još jednom je pokazala da Andrea Pirlo, bez Kristijana Ronalda u timu, nema ideju kako da njegovi izabranici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stignu do gola.

Poveo je Juventus sjajno minijaturom Alvara Morate. Lepo je Španac prihvatio loptu koju je poslao Federiko Kijeza i još jednom pokazao da se nalazi u odličnoj formi.

Nisu se predavali puleni legendarnog Filipa Pipa Inzagaija, a nagrada za trud stigla je u poslednjem minutu prvog poluvremena. Gaetanu Leticiji fenomenalnim udarcem, uz pomoć stative, savladao Vojšćeha Sćešnog.

Jalovi napadi "bjankonera" u druom poluvremenu nisu doneli ništa što se do sada nije znalo. Kada nema Ronalda nema ni golova, a glavni krivac za ovu bezidejnu je populrani "Mocart" - Andrea Pirlo. Ovo nije Juventus kakav žele njegovi navijači, kakav žele Andrea Anjeli i Pavel Nedved.

Aktuelni šampion Italije se nalazi na petom mestu Serije A sa 17 bodova, Benevento je na poziciji dvanaest, "Veštice" su osvojile 10 bodova.

Serija A, 9. kolo:

Sasuolo - Inter 0:3 (0:2)

(Sančez 4, Kirikeš 14ag, Galjardini 60)

Benevento - Juventus

(Leticija 45+3, Morata 21)

20.45 Atalanta - Verona

Nedelja:

12.30 Lacio – Udineze

15.00 Milan – Fiorentina

15.00 Bolonja – Krotone

18.00 Kaljari – Specija

20.45 Napoli – Roma 

Ponedeljak:

18.30 Torino – Sampdorija

20.45 Đenoa – Parma

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.