ABA 2 - Posle Pionira, Paspalj večeras dobio ovacije i u Sloveniji, pobede srpskih klubova! (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2019, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA 2 - Posle ''Pionira'', Paspalj večeras dobio ovacije i u Sloveniji, pobede srpskih klubova! (foto)

Legendu poštuju svuda u regionu.

Proslavljeni košarkaš Žarko Paspalj, dugogodišnji reprezentativac naše zemlje, a sada ambasador ABA lige sinoć je bio specijalni gost na utakmici Evrokupa između Partizana i Monaka.

Naravno, burno je pozdravljen od strane navijača Partizana, a večeras je prisustvovao utakmici 16. kola ABA 2 lige, između Rogaške i Dinamika.

I ovoga puta je sjajno dočekan, novim ovacijama, što je i objavljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na Tviter nalogu ABA 2 lige.

Inače, kada je sama utakmica u pitanju, Dinamik je slavio sa 80:75 i nastavio svoju seriju pobeda kojom je dospeo na treće mesto na tabeli, ali uz meč više od sarajevskih Sparsa.

Dodajmo da je večeras slavio i Borac u Čačku protiv Lovćena, bilo je uzbudljivo, na kraju 77:76 za Čačane, koji sada imaju učinak od po osam pobeda i poraza.

-

#ABALiga ambassador Žarko Paspalj, who attended the game between @kkrogaska & @KKDynamicBG, received standing ovations before the game in Rogaška Slatina! #ABALiga2 pic.twitter.com/Dtrzw2tEHh

— ABA Liga 2 (@ABA_League2) January 16, 2019

-

THE END: @KKDynamicBG keep chasing a Playoffs spot after grabbing a huge win on the road vs. @kkrogaska! #ABALiga2 pic.twitter.com/k7Fqr3559i

— ABA Liga 2 (@ABA_League2) January 16, 2019
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kako je protekao Prijovićev debi za Al Itihad? (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2019, 00:51

Srpski reprezentativac nije dugo čekao na prvi nastup u dresu novog kluba...Jedan od transfera koji je obeležio ovu zimu jeste i prelazak Aleksandra Prijovića iz PAOK-a u saudijski Al Itihad, koji je Grcima platio 10 miliona evra na ime otkupne klauzule...Naš reprezentativac je sjajno dočekan od...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.