Izvor: RTS, 12.Sep.2023, 19:25

На балкону вечерас уз кошаркаше и Новак Ђоковић

Градоначелник Београда Александар Шапић објавио је ће се вечерас на балкону Старог двора, поред сребрних кошаркаша, појавити и наш прослављени тенисер, нови шампион Ју-Ес опена Новак Ђоковић.
"Долази и Ноле, биће спектакл! Само због Београђана >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и свог народа, Новак упркос свим обавезама стиже у Београд на балкон, да га поред наших сребрних кошаркаша поздравимо и заједно прославимо његов историјски резултат. Хвала ти, Новаче, у име целог српског народа", написао је градоначелник Шапић на свом Инстаграму.
У току је свечани пријем кошаркашке репрезентације Србије код председника Србије Александра Вучића, након чега ће изаћи на балкон Старог двора да заједно са окупљеним грађанима прославе сребрну медаљу освојену на Светском првенству у Манили.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.