Izvor: RTS, 19.Maj.2023, 13:24

Барак Бахар званично нови тренер фудбалера Црвене звезде, уговор на три године

Израелски стручњак Барак Бахар потписао је трогодишњи уговор са ФК Црвена звезда и званично постао нови тренер "црвено-белих".
"ФК Црвена звезда са великим задовољством обавештава јавност да је нови тренер нашег клуба израелски стручњак Барак >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Бахар, који је парафирао трогодишњи уговор. Бараку желимо добродошлицу и верујемо да ће у годинама које су пред нама остваривати велике резултате са нашом Црвеном звездом", наводи се у објави "црвено-белих" на званичном сајту.

Бахар је рођен 21. септембра 1979. године, а тренерску каријеру започео је у Ирони Кирјат Шмони, где је стартовао као асистент, да би убрзо у потпуности преузео тим и освојио Куп Израела.
Већ 2015. године прави искорак, постаје тренер Хапоел Бер Шеве и осваја три шампионске титуле, као и два Суперкупа. Није то могло да прође незапажено, па је сео на клупу Макабија из Хаифе и за три сезоне, освојио исто толико титула, као и још један Суперкуп.
У актуелној сезони је успео да са Макабијем у квалификацијама за Лигу шампиона елиминише Олимпијакос, Аполон и управо Црвену звезду, да би у групној фази уписао тријумф против чувеног Јувентуса.
Један је од најперспективнијих тренера у Европи који је већ освојио 10 трофеја.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.