Izvor: RTS, 06.Jan.2024, 16:07

Ватерполисткиње Србије боље и од Румуније

Женска ватерполо репрезентација Србије забележила је другу победу на Европском првенству у Ајндховену, пошто је у другом колу победила Румунију резултатом 15:4.
После тријумфа над Турском на отварању првенства Европе за ватерполисткиње, Србија >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је била боља и од Румуније.

Ватерполисткиње Србије су одлично отвориле меч и прву деоницу завршиле са три гола вишка у односу на Румунију 4:1. У наставку игре Србија је била неумољива и повећавала је предност како се дуел ближио крају.
Најефикаснија у тиму Србије била је Ана Милићевић са три гола, а по два поготка постигле две најмлађе играчице у тиму Србије, петнаестогодишња Ника Ратковић и годину дана старија Јована Радоњић.
Група Ц:
1. Србија 6
2. Чешка 6
3. Румунија 0
4. Турска 0
Србија ће у последњем колу групне фазе играти против Чешке, победник тог дуела биће први у групи. Меч је на програму 7. јануара од 10.30.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.