Savo Milošević predlaže novog selektora, Ćurčić vodi Srbiju u Grčkoj

Izvor: Press, 15.Nov.2014, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo Milošević predlaže novog selektora, Ćurčić vodi Srbiju u Grčkoj

Dosadašnji direktor mlađih reprezentativnih selekcija Savo Milošević izabran je večeras za potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije (FŠ), dok će nacionalni tim na prijateljskom meču protiv Grčke voditi selektor mlade reprezentacije Radovan Ćurčić.
Na sednica Odbora za hitna pitanja u Sportskom centru FŠ u Staroj Pazovi usvojena >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je ostavka selektora Dika Advokata i razmatrana kadrovska pitanja povodom novonastale situacije. 

Milošević će imati zaduženje da vodi brigu o reprezentativnim selekcijama, sa akcentom na rad "A" reprezentacije. Mitar Mrkela imenovan je za direktora mlađih selekcija FŠ, a za njegovog pomoćnika izabran je Dragiša Binić.



Odbor za hitna pitanja FŠ doneo je odluku da seniorski tim na predstojećoj prijateljskoj utakmici protiv Grčke, u utorak, 18. novembra, na Kritu, vodi Churčić sa svojim stručnim štabom.

Sledeća sednice Izvršnog odbora FŠ zakazana je za utorak, 25. novembra, a do tada će Milošević, sa svojim saradnicima, dati predloge kadrovskih rešenja za imenovanje novog selektora i saradnika.

Ranije danas holandski stručnjak Dik Advokat podneo je ostavku na mesto selektora reprezentacije nakon loših rezultata u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Kadrovske promene u FSS: Milošević postao potpredsednik, Binić uključen u rad reprezentacija

Izvor: Sportal.rs, 15.Nov.2014

U prostorijama Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi održana je sednica Odbora za hitna pitanja kojom je predsedavao Tomislav Karadžić, predsednik FSS. Razgovaralo se o aktuelnoj situaciji u vezi "A" reprezentacije i tim povodom razmatrana je i usvojena ostavka Dika Advokata na...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.