Izvor: HotSport.rs, 11.Nov.2014, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREBOLEO ŽENU: Savo Milošević u vezi sa Sandrom Partizan?

Bivši proslavljeni fudbaler Partizana i funkcioner u FSS, Savo Milošević uhvaćen je u „paparaco lovu“ kako sa najseksipilnijom navijačicom crno-belih Sandrom Partizan sedi u jednom kafiću, a kasnije odlaze u napoznatom pravcu.

Njih su snimili fotoreporteri lista Alo, koji su odmah sutradan pozvali devojku poznatu po provokativnim slikama na društvenim mrežama u potrazi za informacijom da li su njih dvoje u romansi.
– Jao, pa nisam ja u toj vašoj >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << priči, mediji i to. Ne volim da se eksponiram. A šta ćete da pišete? Mi se viđamo, ali ne bih ništa o tome. Nekako mi je neprijatno – bilo je prvo je rekla navijačica za Alo, a na pitanje da li nju i Miloševića vezuje nešto više od prijateljstva, Sandra je odgovorila:
– Znaš kako, mi smo i ranije imali nešto, nismo hteli da pričamo javno o tome, ali sada… On je još formalno u braku, pa mu neće ići u prilog da priča o tome. Ne bih da pričam o tome kuda smo otišli posle.
Slike Save Miloševića i Sandre Partizan možete pogledati na sajtu lista Alo.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Ko bi odoleo seksi Sandri Partizan? Ni Savo Milošević nije! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Nov.2014

Mi se viđamo, ali ne bih ništa o tome. Nekako mi je neprijatno, rekla je popularna navijačica i starleta..Foto: Facebook/Sandra Partizan..Nije lako odoleti ovakvoj seks bombi! To nije uspeo ni bivši as Savo Milošević!..Popularna navijačica Partizana i starleta koja se predstavlja kao Sandra Partizan...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.