Milošević: Tvrdoglavi sam Bosanac, ne verujem dok se lično ne uverim

Izvor: B92, 23.Sep.2021, 16:41

Milošević: Tvrdoglavi sam Bosanac, ne verujem dok se lično ne uverim

Olimpija iz Ljubljanje, koju sa klupe predvodi Savo Milošević, uhvatila je formu nakon slabijeg starta sezone.

Ispadanje iz Lige konferencija od Santa Klare, a potom i dva ligaška poraza bila su razlog za alarm.

Kako kaže Milošević, čuo je da vlasnik Olimpije Milan Mandarić lako menja trenere.

"Svi su mi pričali da vlasnik Olimpije Milan Mandarić voli da menja trenere. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ali ja sam tvrdoglavi Bosanac i ne verujem dok se lično ne uverim. Verujem u sebe i svoj rad. Mandarić nije jedini u svetu fudbala koji menja trenere. Nažalost, znam ih mnogo takvih. Naprimer Maribor ili Partizan koji je pre nekoliko godina promenio šestoricu trenera za sezonu. Ja nisam zagovornik takvih promena. Potrebni su vreme i kontinuitet da bi se napravili rezultati. Ne može se napraviti uspeh za dva ili tri meseca“, izjavio je.

Ipak, do toga nije došlo nakon slabijih rezultata. Ekipa igra sve bolje, a u poslednjih pet ligaških susreta zabeležili su četiri pobede.

Poslednja je bila protiv Domžala koje su poražene nakon preokreta ekipe iz Ljubljane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.