A sada nešto sasvim drugačije - Sale Đorđević kao perač prozora! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2017, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A sada nešto sasvim drugačije - Sale Đorđević kao perač prozora! (video)

Ovo još niste videli!

Posle osvojenog srebra sa reprezentacijom Srbije na Evrobasketu, Saša Đorđević je tokom prošle nedelje predvodio svoj Bajern na turniru u Zadru, u sklopu priprema za novu sezonu.

A u novoj sezoni, Bajern će se takmičiti i u Evrokupu, drugorangiranom evropskom klupskom takmičenju, za koje je danas objavljena originalna video-najava, upravo sa Đorđevićem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u jednoj od glavnih uloga.

Kao što možete da vidite u prilogu, Aleksandar Đorđević, zatim trener Albe Aito Garsija i trener Limoža Kris Miling žele da ukradu trofej od Đoana Plaze, trenera Unikahe, a Sale se u tom pokušaju ''maskirao'' u - perača prozora.

Pogledajte kako je sve izgledalo i gde je pehar na kraju završio...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.