Fener najbolji u Zadru, Olimpijakos na Kritu

Izvor: Mondo, 24.Sep.2017, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fener najbolji u Zadru, Olimpijakos na Kritu

Prvak Evrope u finalu pobedio CSKA, a odlučujućih pet poena postigao je Luiđi Datome. Nikola Milutinov blistao u pobedi Pirejaca nad Makabijem.

Ekipa Fenerbahčea osvojila je turnir u Zadru, pošto je u uzbudljivoj finalnoj utakmici nadigrala CSKA - 76:72 (15:19, 22:13, 15:19, 24:21)!

Posle mnogo promena vođstva i perioda dobre igre na obe strane, u junaka utakmice izrastao je Luiđi Datome, koji je pri rezultatu 71:71 postigao koš sa poludistance, a onda i odlučujuću >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << trojku.

Na drugoj strani je Kajl Hajns iskoristio samo jedno slobodno bacanje, a MVP turnira Jan Veseli odigrao odličnu odbranu na Koriju Higinsu, kome je Nando de Kolo dao "vruć krompir".

Veseli je završio meč sa 21 poenom, četiri skoka i dve blokade, Datome je ubacio 18, a Kostas Slukas 14, uz šest skokova i pet asistencija. De Kolo je predvodio "armejce" sa 21 poenom, dok je novajlija Vil Klajburn dao 16 poena, šutirajući trojke 3/3.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saletova praksa - 'Srpski Bajern' uzeo medalju u Zadru

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2017

Košarkaši minhenskog Bajerna savladali su Borse Bamberg u "malom finalu" pripremnog turnira u Zadru. Vladimir Lučić i Milan Mačvan među najzaslužnijima za trijumf...Poslednjeg dana tekuće nedelje odigrane su poslednje tri utakmice na međunarodnom turniru u Zadru koji je organizovan u sklopu...

Nastavak na Sportske.net...

Fener nadigrao CSKA, Gudurić 3p

Izvor: OkRadio.rs, 25.Sep.2017, 08:54

Košarkaši Fenerbahčea savladali su moskovski CSKA 76:72 i osvojili pripremni turnir u Zadru. Ekipu Željka Obradovića je do trofeja predvodio Jan Veseli sa 21 poenom uz četiri skoka, a pratili su ga Luiđi Datome sa 18 i Kostas Slukas sa 14 poena, šest uhvaćenih lopti i pet asistencija. Srpski...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.