ZVEZDI OPET BLOKIRAN RAČUN: Bivši stanodavac Roberta Prosinečkog potražuje 37.000 evra!

Izvor: Večernje novosti, 17.Dec.2016, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDI OPET BLOKIRAN RAČUN: Bivši stanodavac Roberta Prosinečkog potražuje 37.000 evra!

Stanodavac je rešio da naplati dug koji je nastao jer crveno-beli svojevremeno nisu platili ono na šta su se obavezali da plate za boravak Prosinečkog u iznajmljenom stanu Crvena zvezda je opet u problemu! Srpskom šampionu je blokiran račun, a razlog je dug za stanarinu Roberta Prosinečkog, bivšeg trenera crno-belih.Kako piše “Blic” stanodavac je rešio da naplati dug koji je nastao jer crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << svojevremeno nisu platili ono na šta su se obavezali da plate za boravak Prosinečkog u iznajmljenom stanu. I, zbog duga od 37.000 evra, aktuelni šampion Srbije, ujedno i lider prvenstvene trke na kraju jesenjeg dela nadmetanja, nalazi se u blokadi. U teškoj finansijskoj situaciji (a preostala znana dugovanja su dvocifrena kada se radi o milionskim sumama u evrama servisiraju se korak po korak, u skladu sa mogućnostima; primera radi, u martu ove godine izmiren je dug prema Prosinečkom od 160.000 evra koji datira iz 2011.), čelnici crveno-belih sada moraju da kako znaju ovo izmire što pre, da bi se igračima i zaposlenima bar nešto dalo za predstojeće Božićne i novogodišnje praznike.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Robijev stanodavac 'blokirao' Zvezdu!

Izvor: Sportske.net, 17.Dec.2016

Naviknuti su čelnici Crvene zvezde da se svakodnevno bore sa "repovima iz prošlosti" pa tako ni poslednja informacija vezana za blokadu računa zbog troškova stanarine neće biti ništa novo za njih...Čelnicima fudbalskog kluba Crvena zvezda u petak je stigla nova neprijatna vest vezana za blokadu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.