Prosinečki: Sećam se poraza od Borca iz Banjaluke!

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Maj.2012, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki: Sećam se poraza od Borca iz Banjaluke!

Treneri Crvene zvezde Robert Prosinečki i Borca iz Čačka Slavko Vojčić složili su se da će osvajanje Kupa Srbije predstavljati spas sezone za ekipu koja u sredu uveče trijumfuje u finalnom meču u Krušsevcu.
I Borcu i nama će na neki način trijumf u Kruševcu predstavljati spas sezone. Očekujem da osvojimo Kup, verujem da ćemo igrati dobro kao i u celoj prolećnoj polusezoni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << – rekao je Prosinečki na konferenciji za novinare u hotelu Hajat.
On je istakao da su Čačani uprkos ispadanju iz Super lige pokazali da poseduju veliki kvalitet pobedom nad Vojvodinom u polufinalu Kupa.
Oni imaju sjajnu ekipu, ali, ako mi budemo pravi verujem da ćemo doći do dobrog rezultata – istakao je Prosinečki.
On je dodao da će mu u finalu najvažniji biti rezultat, a ne lepota u igri i pozvao na oprez, jer je Kup specifično takmičenje i često se događaju iznenađenja.
Sećam se kao igrač poraza od Borca iz Banjaluke i Hajduka. Tada smo isto bili favoriti, ali na kraju nismo osvojili trofej – zaključio je Prosinečki.

Njegov kolega Džo Vojčić istakao je da je plasman Borca u finale istorijski uspeh, ali da Čačani ne žele da se zaustave na tome.
Nadam se da možemo do trofeja, bez obzira što nam je rival nekadašnji prvak Evrope i sveta. Znamo da će i oni svim silama želeti da osvoje trofej, jer im to nije polazilo za rukom poslednjih par godina, ali pokušaćemo da napravimo iznenađenje i izborimo plasman u Evropu – naveo je Vojčić.
On je kazao da Zvezda ima odlične igrače, ali da se najviše pribojava njegovih sugrađana Darka Lazovića i Filipa Mladenovića.
Evidentno je da je Zvezda trenutno mnogo spremnija od nas, a imaće i više navijača u Kruševcu. Ipak, nema predaje, moramo da pokušamo da iskoristimo ovu istorijsku šansu. Do sada sam vodio dosta mečeva protiv Zvezde i imam dve pobede, nadam se trećoj u sredu.
Finalna utakmica Kupa Srbije između Crvene zvezde i Borca iz Čačka igra se u sredu od 20 časova u Kruševcu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kruševac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.