POSLE MESEC DANA U BOLNICI: Robert Prosinečki je gotovo NEPREPOZNATLJIV (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE MESEC DANA U BOLNICI: Robert Prosinečki je gotovo NEPREPOZNATLJIV (FOTO)

Najgore je prošlo.

Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde, a danas selektor reprezentacije BiH Robert Prosinečki je konačno stigao kući. Međutim,  mesec dana provedenih u bolnici i dve operacije ostavile su traga. Robi je neprepoznatljiv.

Dr. Filipović je ustanovio da je zdravstveno stanje izbornika Prosinečkog sve bolje te da može otpočeti pohod na EP...u nadi da će veliki žuti💛 postati najveći žuto-plavi💛💙 #bečkakafana #robertprosinečki
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Објава коју дели Tarik Filipovic (@tarikfilipovicofficial) дана 16. Дец 2018. у 2:39 PST

Nakon što mu je sredinom novembra pozlilo, završio je u Kliničkom centru Sarajeva uz dijagnozu da mora "pod nož" zbog problema sa tankim crevom.

Prva operacija je prošla kako treba, ali je rana sporo zarastala, pa je morao ponovo na sto. Potom se oporavio i napokon izašao iz bolnice.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.